Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 26650 27795

Σάββατο, Δεκέμβριος 02, 2023

Χλοοκοψία

ΟΦΕΛΗ

Η τακτική χλοοκοψία - αποψίλωση εντός των αγροτεμαχίων με εγκατεστημένους φωτοβολταϊκούς σταθμούς, προσφέρει:

  • αποφυγή σκιάσεων για μεγιστοποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας
  • παθητική πυρασφάλεια στο αγροτεμάχιο εντός του οποίου είναι εγκατεστημένος ο εξοπλισμός (απαραίτητη για την ορθή τήρηση των ασφαλιστικών συμβολαίων των έργων)
  • εύκολη πρόσβαση στον εξοπλισμό για τακτική   και έκτακτη συντήρηση - πλύσιμο των φωτοβολταϊκών πάνελ
  • ευπρεπής παρουσία της εγκατάστασης

 ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Η εργασία της χλοοκοψίας εκτελείται στο σύνολο της περιφραγμένης έκτασης εντός της οποίας είναι εγκατεστημένος ο Σταθμός, με λεπτομερή καθαρισμό της περίφραξης και προσεκτική κοπή κάτω από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια για αποφυγή ανεπιθύμητων ζημιών. Το τελικό ύψος των χόρτων μετά την κοπή σε όλη την έκταση του αγροτεμαχίου, είναι της τάξης των 10cm κατά μέγιστο.

 

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

  • Χρήση τρακτέρ με προσάρτηση καταστροφέα φυτικής ύλης. Ο χειριστής του μηχανήματος διατρέχει το σύνολο της έκτασης του αγροτεμαχίου, όπου είναι εφικτό από τη διαμόρφωση του εδάφους (κατά βάση επίπεδα εδάφη, χωρίς ιδιαίτερες ανωμαλίες).
  • Χρήση θαμνοκοπτικών μηχανημάτων για το σύνολο των περιοχών όπου δεν είναι εφικτή η χρήση του συνδυασμού τρακτέρ - καταστροφέα (ανώμαλα - πετρώδη εδάφη με μεγάλες κλίσεις, εδάφη κάτω από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, περιοχές πλησίον περίφραξης, γύρω από τους μετατροπείς και τα beams του συστήματος συναγερμού).


Επικοινωνία

SOLAR CLEANING
Γρηγορίου Λαμπράκη 33
T (+30) 26650 27795
F (+30) 26650 27644

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χάρτης

FLICKR STREAM

Scroll to top