Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

+30 26650 27795

Τρίτη, Μάρτιος 05, 2024

Εξοπλισμός

Πλύσιμο Φωτοβολταϊκών Πλαισίων - Εξοπλισμός

  • Απιονιστής ύδατος με τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης μόνιμα εγκατεστημένος στις εγκαταστάσεις της Εταιρείας, με δυνατότητα ρύθμισης αγωγιμότητας παραγόμενου ύδατος ως και 0 mS/m.
  • Μεταφορά απιονισμένου ύδατος στους χώρους χρήσης του, με ιδιόκτητο βυτιοφόρο όχημα της Εταιρείας, μεταφορικής δυναμικότητας 20tn.
  • Περιστροφικές βούρτσες, πιστοποιημένες ως προς τη χρήση τους για τη συγκεκριμένη εργασία.

Χλοοκοψία - Εξοπλισμός

  • Χρήση τρακτέρ με προσάρτηση καταστροφέα φυτικής ύλης. Ο χειριστής του μηχανήματος διατρέχει το σύνολο της έκτασης του αγροτεμαχίου, όπου είναι εφικτό από τη διαμόρφωση του εδάφους (κατά βάση επίπεδα εδάφη, χωρίς ιδιαίτερες ανωμαλίες).
  • Χρήση θαμνοκοπτικών μηχανημάτων για το σύνολο των περιοχών όπου δεν είναι εφικτή η χρήση του συνδυασμού τρακτέρ - καταστροφέα (ανώμαλα - πετρώδη εδάφη με μεγάλες κλίσεις, εδάφη κάτω από τα φωτοβολταϊκά πλαίσια, περιοχές πλησίον περίφραξης, γύρω από τους μετατροπείς και τα beams του συστήματος συναγερμού).

Ηλεκτρολογική Συντήρηση - Εξοπλισμός

Για την εκτέλεση των εργασιών της τακτικής και έκτακτης συντήρησης, η Εταιρεία μας διαθέτει όλο τον απαιτούμενο ηλεκτρολογικό - ηλεκτρονικό και μηχανολογικό εξοπλισμό αφενός για την ορθή εκτέλεση των εργασιών στο πλαίσιο της τακτικής συντήρησης και αφετέρου για τη διάγνωση και άρση βλαβών μιας φ/β εγκατάστασης, πιστοποιημένο με βάση τα πρότυπα ΕΛΟΤ HD384, EN62446 και ιδιόκτητο όχημα τύπου VAN για το τεχνικό προσωπικό της. Ειδικότερα, ο εξοπλισμός αποτελείται από:

  • Πολυόργανο καταγραφής IV καμπύλης και καταγραφής τάσης, έντασης, ισχύος (IV - TESTER)
  • Πολυόργανο μέτρησης αντίστασης γείωσης, ισοδυναμικής σύνδεσης, συνέχειας αγωγών, αντίστασης μόνωσης καλωδίων, καλής λειτουργίας διαφορικού ρελέ (MACROTEST)
  • Αμπεροτσιμπίδες
  • Μηχανολογικός εξοπλισμός

 

Επικοινωνία

SOLAR CLEANING
Γρηγορίου Λαμπράκη 33
T (+30) 26650 27795
F (+30) 26650 27644

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Χάρτης

FLICKR STREAM

Scroll to top